Veikala adrese
Pasūtiet zvanot
10:00-19:00 darbadienās
10:00-17:00 brīvdienās

Konus Binoculars Emperor 8x42 WP/WA With Phasecoating

175,00
2 ir piegādātāja noliktavā
Uz pasūtījumu pēc 10-20 dienām
Piegāde
Cena
Datums
Konus Binoculars Emperor 8x42 WP/WA With Phasecoating
Kods: B-432335
Designed and built to achieve a supreme optical quality, the Konus Emperor 8x42 WP/WA  will leave you breathless with the impeccable brightness and clarity of their special BAK-4 prisms with Phase Correction. This is an advanced coating technique that will force the light beams back into phase, thus improving the image definition and contrast and creating a sharper view, especially noticeable when observing fine details. The other features of the Emperor binoculars are: waterproof and nitrogen purged body, wide angle eyepieces, extra long eye relief and twist up eyecups, along with an attractive and edgy design.
 

Binocular 8x42; Carrying case; Carrying belt; Eyepiece cover; Objective cover; Instructions in several languages

Google Reviews Morex.lv Atsauksmes Morex.lv
4.7
Nikola
Nikola
pirms mēneša
Patīkama apkalpošana un kvalitāte precēm arī ļoti laba! 💯👍🏼
Fjodors
Fjodors
pirms 5 mēnešiem
1, 2, 3!!! Un sūtījums saņemts! Jāiet tik uz ūdens izmēģināt. Uz ūdens izmēģināts! Ir tā vērts tas pirkums! Paldies morex.lv par ātro reakciju/ izsūtīšanu/ precizējumu pa telefonu.
Ramona
Ramona
pirms mēneša
Ļoti veiksmīga,ātra piegāde. Un pats galvenais! Lieliska kvalitāte. Pat nedomāju ,ka ir interneta vietne ar tik teicamu kvalitāti. Paldies!
Vita
Vita
pirms mēneša
Es pārsteigta par piegādes ātrumu! Vienā dienā pasūtu preci,nākošajā prece klāt! Esmu apmierināta ar pirkumu!
Marika
Marika
pirms 4 mēnešiem
MOREX darbojas ļoti profesionāla, atsaucīga un cilvēciski patīkama komanda. Lai arī dīvaini skan, bet jāsaka: "bija prieks izdot naudu"! Jo atradu, viegli apmaksāju un ērti saņēmu tieši to, ko meklēju mūsu viesu namiņam! Paldies!